0

Daha önce de kendisine bakanlık önerge edildiğini söyleyen oysa teferruat vermeyen Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Haziran 2015 genel seçimleri sonrası kendisine başbakan yardımcılığı görevini teklif ettiğini açıkladı.

‘Ben o vakit şahane bir insanmışım ancak, teklif ettiler’

s-dad77fe4e2f4b4993c37531db19d7e4e7e8248 Hürriyet gazetesinden Gamze Kolcu’nun haberine tarafından, İzmir’de tercih kampanyasını takip eden gazetecilere açıklamalarda bulunan Akşener, daha önce de dile getirdiği bakanlık teklifi hakkında konuştu. Akşener, yenilenen 7 Haziran 2015 seçimlerinin peşinde kendisine başbakanlık yardımcılığı görevinin öneri edildiğini ve kendisine söylenenin ‘kuvvetli başbakan yardımcılığı’ olduğunu söyledi. Akşener, şöyle devam etti:

“Bu AKP fazla eğlenceli. 7 Haziran’dan sonradan bana bakanlık öneri ettiler. Kulağıma söylenen enerjik başbakan yardımcılığıydı. Bu teklifin kağıdı duruyor. Ben o zaman inanılmaz bir insanmışım ki, önerge ettiler.”

‘Metin Külünk evime geldi’

s-ce2308242ebc96025385bb9a8b542662fb6378 Yapılan ‘kuvvetli başbakan yardımcılığı’ tekliğini reddettiğini söyleyen Akşener, daha sonra AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün evine geldiğini şu sözlerle aktardı:

“Sonra Metin Külünk evime geldi. Kendisinin Tayyip Erdoğan tarafından gönderildiğini söyledi. Bilemem orasını. Ben kişiye özel olarak ‘Hayır’ demiş bir insanım. Benim açımdan bundan sonradan Cumhur İttifakı’na katılmam olası değil.”

Meral Akşener’e 7 Haziran seçimleri sonrası yapılan öneri sosyal medyanın gündeminde


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0
Rizedio

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir