0

Takriben çeyrek asırdır ekran macerasını sürdüren ve yaptığı şov programıyla milyonların tanıdığı ve sevdiği bir ad haline gelen Beyaz, kulislerde dolaşan iddialara tarafından Kanal D macerasını bitirdi ve Beyaz Show ekranlara veda etti.

s-078f84344a50f65d05952718c43f017611f92d 1996 yılından bu yana Kanal D ekranlarında bulunan Beyazıt Öztürk, iki yıl önce aldığı bir kararla canlı yayınlarını bitirmiş ve bant yayınıyla seyircisinin karşısına çıkmıştı. Ancak bu kararından geçen sene vazgeçmiş ve canlı yayınlarını devam ettirme kararı almıştı. Beyaz Show’un Canlı Yayınında ‘Ayşe Öğretmen’ Protestosu –

‘Nisan ayının sonunda programın yayınına aniden ara verilmesi de bundandı’

s-9f3d68700b2e80cb74fb754ca54a065f76b3beHT Magazin yazarı Mustafa Doğan’ın köşesine taşıdığı bilgilere kadar, ekranların en uzun soluklu talk show’unun Kanal D macerası resmi olarak bitti. İşte yazının uyarı çeken o kısımları: 

“Doğan Ailesi’ne olan bağlılığı ve hissi kişiliği herkesçe aşina Beyaz’ın satış nedeniyle tadının kaçtığı, yeni sezonda ekranda olmaya sıcak bakmadığı zaten biliniyordu. Bir yana yeni yönetimin elini rahatlatma niyeti de vardı. Umulan, patronaj değişikliği sonrası hızlı bir mutasyon yaşanıyor kanalda. Yayınlama çizgisi yavaşça değişiyor. Nisan sonu programın yayınına aniden ara verilmesi de bundandı. Fakat final kararını o değil, yeni yönetim aldı. Nezaketen kendisine başka program yapması teklifi götürülmüş. Natürel Beyaz bunun ne kavrama geldiğini biliyor, acele ile reddetmiş. Çeyrek asırlık bir programa böyle bir veda yakışmazdı. Zaten dediğim gibi, programın Kanal D macerası bitti, ekran macerası değil”

Beyazıt Öztürk: ‘Yeni projeler için New York’tayız’

Beyazıt Öztürk: ‘Yeni projeler için New York’tayız’Beyazıt Öztürk: ‘Yeni projeler için New York’tayız’ Beyazıt Öztürk, sosyal ağ hesabından yaptığı paylaşımla hemen hemen hakkında yazılıp çizilen bu haberleri doğrular nitelikte bir izah etme yaptı.

Sosyal medyadan da programın kaldırıldığı yönündeki haberlere farklı yorumlar geldi…


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0
Rizedio

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir