Mario Balotelli transferinde bomba gelişme!

Nice forması giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mario Balotelli, golcü arayışındaki takımlar için deyim yerindeyse iştah kabartıyor. Ara transferde bir forvet takviyesi yapmak isteyen Galatasaray‘ın da gündemine gelen İtalyan golcüyle ilgili bomba bir gelişme yaşandı. Takımındaki geleceği belirsizliğini koruyan 28 yaşındaki dünyaca ünlü golcü, Nice’in son antrenmanında yer almadı ve bu durum, oyuncunun devre arasında serbest...

Daha Fazla Oku

Ali Koç bombayı patlatıyor! Devre arası müthiş transfer….

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir’in transfer gündemi de kalabalık durumda… Bir yandan kadrodaki oyuncularını elinde tutma çabası içerisinde olan İstanbul ekibinde diğer bir hedef şampiyonluk kadrosunu kurmak.

Daha Fazla Oku

Sporda 2018 yılı böyle geçti

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de yerini Mustafa Cengiz‘e bıraktı. Trabzonspor’da ise Muharrem Usta’nın yerine Ahmet Ağaoğlu başkanlığa getirildi. 2018 yılında Fatih Terim’li Galatasaray Spor Toto Süper Lig’i zirvede tamamlayarak21.şampiyonluğuna imzaatarken, Akhisarspor Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupası’nı müzesine götürdü.  

Daha Fazla Oku

Beşiktaş’ın yeni transferleri kampa yetişecek

Yılbaşı öncesinde yoğun mesai harcayan siyah-beyazlılar, 3 Ocak’ta başlayacak Antalya kampına kadar en az 2 transferi bitirmek istiyor. Sağ bek, stoper, orta saha ve forvet alacak olan Kara Kartal’da isimler  de belli olmaya başladı. Stoper transferinde Yeni Malatyaspor’dan Sadık Çiftpınar‘ı kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş,  bir yandan da Galatasaray’ın Serdar Aziz konusundaki net kararını bekliyor.

Daha Fazla Oku

Obradovic: “İyi başladık ve güzel bitirdik”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 13’üncü haftasında Fenerbahçe Beko, evinde Darüşşafaka Tekfen’i 91-61 mağlup etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, Sarı-lacivertli taraftarlara desteklerinden ötürü teşekkür etti. Sırp antrenör, maçla ilgili değerlendirmesinde ise şunları söyledi; “Real Madrid maçından iki gün sonra bir maça hazırlanıp iyi konsantrasyonla oynamak hiç bir zaman kolay değil. Darüşşafaka Tekfen antrenör...

Daha Fazla Oku
Please wait...
Kullanıcı Bakiyesi 48 / Puanlar
Newbie

Kullanıcı Rozetleri

Medya