0

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Habertürk’te Didem Arslan Yılmaz’ın moderatörlüğünde ekranlara gelen Türkiye’nin Nabzı programında gazeteci Gürkan Hacır, Bülent Aydemir ve Nagehan Alçı’nın sorularını yanıtladı. İnce ekonomiden, yargıya, eğitimden, işsizliğe değin o kadar fazla konuya değindi. Günde 4 saat uykuyla çalıştığını, günde 15 saat konuştuğunu ifade eden İnce, siyasetin bir odaklanma işi olduğunu açıklama etti ve seçilmesi durumunda 3 yardımcısı olacağını da sözlerine ekledi. İnce “Gençlere ne vadediyorsunuz?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Gençlere gelecek vaadediyorum, iyi eğitim vadediyorum, aş ve meslek vadediyorum. Bağımsızlık vadediyorum. Özgürce tweet atabilecekler, eleştirecekler cumhurbaşkanını.”

Öne çıkan başlıkları derledik… 

“Karamollaoğlu ile benzer ittifakta olmayı içine sindirebiliyor musunuz?” sorusuna yanıt: “Bu soruyu Erdoğan’a sorabilir misin?”

“Karamollaoğlu ile benzer ittifakta olmayı içine sindirebiliyor musunuz?” sorusuna cevap: “Bu soruyu Erdoğan’a sorabilir misin?” “Karamollaoğlu ile benzer ittifakta olmayı içine sindirebiliyor musunuz?” sorusuna yanıt: “Bu soruyu Erdoğan’a sorabilir misin?”

‘Pensilvanya’ polemiği: “Hayatınızda 2 veya 3 kere gördüğünüz birini özler misiniz siz hiç? İnsan aralıksız görüştüğü birini özler”

‘Pensilvanya’ polemiği: “Hayatınızda 2 ya da 3 defa gördüğünüz birini özler misiniz siz hiç? İnsan aralıksız görüştüğü birini özler” ‘Pensilvanya’ polemiği: “Hayatınızda 2 ya da 3 kere gördüğünüz birini özler misiniz siz hiç? İnsan kesintisiz görüştüğü birini özler”

“Seçilirseniz Hakan Fidan’ı görevden alacak mısınız?”

“Seçilirseniz Hakan Fidan’ı görevden alacak mısınız?” “Seçilirseniz Hakan Fidan’ı görevden alacak mısınız?”

“Oğlum askerdeyken cep telefonuyla yakalanmış, komutanı bana 5 gün cezası var dedi. Ben de, ‘Garibanın çocuğu yatıyorsa benimki de yatacak’ dedim”

“Oğlum askerdeyken cep telefonuyla yakalanmış, komutanı bana 5 gün cezası var dedi. Ben de, ‘Garibanın çocuğu yatıyorsa benimki de yatacak’ dedim” “Oğlum askerdeyken cep telefonuyla yakalanmış, komutanı bana 5 gün cezası var dedi. Ben de, ‘Garibanın çocuğu yatıyorsa benimki de yatacak’ dedim”

Altı ok, “tarih cahilleri” ve “CHP cahilleri” çıkışı

Altı ok, “tarih cahilleri” ve “CHP cahilleri” çıkışı Altı ok, “tarih cahilleri” ve “CHP cahilleri” çıkışı

“4. Köprüyü nereye yapacaksınız” sorusuna yanıt: Soru şu: ‘Demirel’i yaptığı köprüden niye 11 TL’ye geçiyoruz da, Erdoğan’ın yaptığı köprüden 114 TL’ye geçiyoruz?

“4. Köprüyü nereye yapacaksınız” sorusuna yanıt: Soru şu: ‘Demirel’i yaptığı köprüden niye 11 TL’ye geçiyoruz da, Erdoğan’ın yaptığı köprüden 114 TL’ye geçiyoruz? “4. Köprüyü nereye yapacaksınız” sorusuna yanıt: Soru şu: ‘Demirel’i yaptığı köprüden niye 11 TL’ye geçiyoruz da, Erdoğan’ın yaptığı köprüden 114 TL’ye geçiyoruz?

“Siyasetçinin utanma duygusunu tekrar hatırlatacağız”

“Siyasetçinin utanma duygusunu bitmiş hatırlatacağız” “Siyasetçinin utanma duygusunu bitmiş hatırlatacağız”

“Kürt’lerle biz etle tırnak değiliz. Et kim, çivi kim? Çivi dediğin kesilir atılır. bir bedende iki canız”

“Kürt’lerle biz etle çivi değiliz. Et kim, tırnak kim? Çivi dediğin kesilir atılır. bir bedende iki canız” “Kürt’lerle biz etle tırnak değiliz. Et kim, çivi kim? Çivi dediğin kesilir atılır. bir bedende iki canız”

“Muharrem İnce’nin hayali kindar bir cins yok. Fizik, matematik, endüstri 4.0, kuantum haberdar olan gençler geliştirmek”

“Muharrem İnce’nin gerçek dışı kindar bir tür yok. Fizik, matematik, endüstri 4.0, kuantum bilen gençler yetiştirmek”“Muharrem İnce’nin hayali kindar bir cins yok. Fizik, matematik, endüstri 4.0, kuantum haberdar olan gençler geliştirmek”

“Madem ekonomistim diyor, beni acemilikle suçluyor, gel televizyona ekonomiyi konuşalım”

“Madem ekonomistim diyor, beni acemilikle suçluyor, gel televizyona ekonomiyi konuşalım” “Madem ekonomistim diyor, beni acemilikle suçluyor, gel televizyona ekonomiyi konuşalım”

İnce’nin hak, Bahçelli’nin bağışlama önerisi, seçim programı, dış politika ve gençlere ilişkin vaadlerine ilişkin sorulara verdiği yanıtlar ise şöyle

5b0fa351a653f562555978e7.jpgvideo-play.png5b0fa351a653f562555978e7.jpg

Programın tamamını ise buradan izleyebilirsiniz

Programın tamamını ise buradan izleyebilirsiniz Programın tamamını ise buradan izleyebilirsiniz Türkiye’nin Nabzı – 30 Mayıs 2018 (Muharrem İnce)

İnce’nin açıklamaları ve bilhassa Nagehan Alçı ile arasındaki diyaloglar sosyal medyanın da gündeminde

Keza bakınız

Muharrem İnce’nin Haber Türk Naklen Yayın Performansını Mizahıyla Süsleyen 19 Kişi


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0
Rizedio

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir