0

Birçok kişi, özellikle gençler, sivilce ve akne izleri sorunları ile uğraşmak zorunda. Sivilce izleri herhangi bir sivilce yara izi tedavisi için gitmeden önce bilmeniz gereken önemli noktaları ve gerçekleri ortaya çıkarmak geliştirmek ve ayrıntılı olarak konuşalım. Akne olması gibi nadir olarak adlandırdığı bir şey değil akılda tutmak gerekir.

 

Gerçekten rahatsız edici olan şey akne ilaçlar ve kremler yardımı ile sivilce sorunu çözene sonra ciltte meydana gelen – kalıcı izler ve işaretler sonuçları. Peki akne izleri kaldırmak için ne yapabiliriz?

 

  • Sivilce İzleri Nasıl Oluşur?

 

Bağımsız geçmeden önce düşünün ve bütün bu durumun en önemli nedeni aramak lazım. Gözenekleri bloke olur ve akne bakteriler gözenek içinde artmaya başlayınca bu noktada, vücudumuzun bir hastalık gibi kabul ederek tıkanma kaldırmak için bir girişim yapar. Yağ bezi yağ sunmaya devam ediyor ve akne bakteri gelişen tutmak, acı gelir.

 

Bundan sonra sivilce oluşturan başlar. Tıkanma çok büyük, ya daha kötü çıkarsa diye, insanlar basın ve sivilce itin, ve bu cildinizin kolajen liflerinin hasar görmesine neden olabilir. Hasarlı cilt gözenekleri sonunda iyileşmek bile iyileşmek için başarısız olur. Kırmızı bir işareti çirkin bir yara izi gibi görünen deri üzerinde geride.

 

  • Önleme, Akne

 

Mümkün değil, özellikle kirlilik, yüksek stres Seviyeleri ve düzensiz gıda alımı, modern dünyada olduğu gibi akne önlenmesi ‘hakkında konuşmadığımız bu konuda çok açık olalım. Buna ek olarak, çok daha sivilce nedeniyle yara önlemek için. Açık anahtar burada çok bunu yapmak için istekli konum ne olursa olsun sivilce basın veya sıkmak!

 

Ya da belki, gözenek açılır ve madde deşarj kadar ılık bir temizleme bezi kullanarak cilt buhar. Bu her 30 dakikada birçok seans sürebilir. Kesinlikle, yara izi önlemek için haklı bir tedavidir. Bu arada, sivilce lekeleri mücadele için çay ağacı yağı kullanan, temizlik yürüttüğünü, deri altında bakteri gelişimini kontrol etmek için reçete kremler uygulamak gibi farklı anlamına gelir.

 

  • Sivilce için en İyi Tedavi

 

Sivilceler neden yara izlerini kaldırmak için iddia hangi çeşitli yöntemler vardır. Ancak, bu yöntemlerin hepsi değil, vaatlerini yerine getirmede başarılı. Burada üç güvenilir yolu olan kabul olması için en etkili yöntemler için sivilce yara tedavisi Mumbai.

 

  • Cilt Soyma ya da kimyasal peeling
  • Lazer Tedavisi
  • Cilt parlatma veya Mikrodermabrazyon

 

Son Düşünceler: Bu tedaviler son derece etkili, ama sadece bir uzman cerrah tarafından gerçekleştirilen bir ünlü estetik Kliniği. Sen seç bir kozmetik Kliniği için cilt tedavisinde Mumbaiteklifler istenen sonuçları bir güvenli ortam. Senin ilgini gençleştirme, cilt ve istediğiniz biliyor cilt parlatma maliyeti? Bugün Mumbai ünlü bir Kozmetik Kliniği ile irtibata geçin.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0
Rizedio

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir