0
10 Paylaşım

Alanında uzman çalışanları, akademik unvana sahip doktor kadrosu, hasta odaklı üstün hizmet anlayışı ve multidisipliner çalışmayı bir araya getiren VM Medical Park Samsun Hastanesi hekimleri, Amasya’nın Aile Hekimleri ve bilirkişi doktorlarıyla bir araya geldi.  

 

OBEZİTE, HİPEK VE PANKREAS CERRAHİSİ ELE ALINDI

Op. Dr. Mustafa Çağlar göre moderatörlüğü yapılan toplantıda VM Medical Park Hastanesi’nden Prof. Dr. Arif Kökçü jinekolojik onkoloji alanında; Prof. Dr. Taner Özbenli; migren tedavisinde Bilişsel Davranışsal Terapi’nin başarı oranı hakkında,  Prof. Dr. Ramazan Özçankaya ise psikiyatrik vakalar konusunda bilgiler verdi.

Doç. Dr. İlhan Karabıçak; obezite, hipek tedavisi, karaciğer ve pankreas cerrahisi hakkında,  Doç. Dr. Açlık Şahin Çamur;  anemiler, talasemi ve gebelik ile ilişkili hematolojik komplikasyonlar hakkında,  Doç. Dr. Murat Erdoğan; ortopedide spesifik olarak irtifa uzama operasyonları hakkında, Uzm.Dr. İsmail Özer; nefroloji, böbrek sağlığı ve hastalıkları hakkında  konuşma yaptı.

 

ROBOTİK SİSTEM VE GÜNCEL TEDAVİLER

Yrd. Doç. Dr.  İ. Barış Aydınlatılmış ve Yrd. Doç. Dilek Erdem;  her hafta düzenli olarak VM Medical Park Samsun Hastanesi’nde yapılan tümör konseylerinde sunulan vakaların multidisipliner çalışmaları, radyasyon onkolojisi ve medikal onkolojide ilaç hazırlamada  robotik sistem ve aktüel tedaviler hakkında bilgiler verdi. Yrd. Doç. Dr. Atilla Saraç; damar tedavisi hakkında, Op. Dr. Dilek Polat; çocuk  cerrahisinde multidisipliner teşebbüs  konusunda, Uzm. Dr. Gülsüm Figen Günindi ise; çocuk endokrinolojinin bölgede kayda değer bir gereksinim olması nedeniyle çocuk alt dal ekibinin etkin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

ÇOCUK HASTANESİ PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Son olarak sözü bölge VM Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Adem Dirican ise hastanelerinin akademik  gücü, yüksek teknolojik aygıt yatırımları ve kısa zaman içerisinde yaşam geçmesi planlanan Çocuk Hastanesi Projesi hakkında veri verdi. Aile hekimlerinden gelen soruları cevaplayan VM Medical Park Hastanesi hekimleri, aile hekimleri ve uzman hekimler ile neşeli bir toplantıyı geride bıraktı.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0
10 Paylaşım

Sizin Tepkiniz Nedir?

Şaşurdum Şaşurdum
8
Şaşurdum
Ağladum Ağladum
9
Ağladum
Riv Riv Riv Riv Riv Riv
6
Riv Riv Riv
Kafani Kirarum Kafani Kirarum
5
Kafani Kirarum
Beğendum Beğendum
8
Beğendum
Bayildum Bayildum
2
Bayildum
Rizespor Oley Rizespor Oley
1
Rizespor Oley
Rizedio

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazı Formatı Seçiniz
Kişisel Test
Kişiliğe dair bir şey ortaya çıkarmayı amaçlayan sorular dizisi
Basit Test
Bilgiyi kontrol etmek isteyen doğru ve yanlış cevaplı sorular dizisi
Anket
Karar vermek veya görüş belirlemek için oylama yapmak
Serbest Yazı
Yazılarınıza Görseller Bağlantılar Ekleyebilirsiniz
Liste
Klasik İnternet Listeleri
Geri Sayım Listesi
Klasik İnternet Geri Sayım Listeleri
Açık Liste
Kendi öğenizi gönderin ve en iyi sunum için oy verin
Oylanabilir Liste
En iyi liste öğesine karar vermek için yukarı veya aşağı basın
Fotoyla Anlatım
Kendi resimlerinizi yükleyin ve birşeyler anlatın
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Ses
Soundcloud veya Mixcloud İçerikleri
Görsel
Fotoğraf veya GIF
GIF
GIF Formatı