0

Çorum’u ayağa kaldıran mezarlıktaki kızı birincil defa görebilen mezarlık görevlisi Fikret Yumutkan, yaşananları anlattı. Esrarengiz kızı ilk gördüğünde ”Kızım ben mezarlık görevlisiyim, gel kaçma sana yardımcı olayım” diye seslendiğini gösteren Yumutkan, kızın yine de kendisinden kaçtığını ve karanlıkta kaybolduğunu söyledi. 

Gece saatlerinde mezarlığa gelerek bir mezarın başında dertli genç kız Çorum’u ayağa kaldırmıştı

Çorum’da Gizemli Olay: Ahali ‘Mezarlıkta Gözü Yaşlı Kız’ın Peşine Düştü, Gizemi Kameralar Çözecek –

Günlerdir Türkiye’nin gündeminde olan ve polisi bile harekete geçiren kızın kim olduğu hala tespit edilemedi

Mezarlıktaki Kız Çorum’u Karıştırdı: Arbede Çıktı, 4 Kişi Gözaltında –

‘Kızım ben mezarlık görevlisiyim, kaçma sana tezgâhtar olayım’

s-8df5161857578a5fd93fc9aa322670040521a4 Doğan Haber Ajansı’nın haberine göre, Ulu Mezarlık görevlileri, 26 Nisan gecesi, bir genç kızın mezarlığa gelerek, Fatma Çiftçi’ye ait mezarın başında konuşup, ağladığını gördü. Görevliler, 27, 28 ve 29 Nisan geceleri de genç kızı aynı mezarın başında ağlarken gördü.Esrarengiz kızı birincil kere gördüğünü söyleyen, 7 takvim mezarlık görevlisi Fikret Yumutkan, saat 21.00’da kendisine haber verildiğini, kızı gördüğünde ”Kızım ben mezarlık görevlisiyim, gel kaçma sana muavin olayım” diyerek seslendiğini anlattı.

Esrarengiz kıza seslendiğini ama onun kaçarak gözden kaybolduğunu anlatan Yumutkan, olayı şöyle anlattı

Esrarengiz kıza seslendiğini ancak onun kaçarak gözden kaybolduğunu anlatan Yumutkan, olayı şöyle anlattı Esrarengiz kıza seslendiğini oysa onun kaçarak gözden kaybolduğunu anlatan Yumutkan, olayı şöyle anlattı 5af023d102ff714e4219982f.jpg

”7  yıldır burada atama yapıyorum. O gece saat 21.00’de beni aradılar. Onu birincil görebilen benim. ‘Kızım ben kabristan görevlisiyim, gel kaçma sana tezgâhtar olayım’ dedim. Lakin o kaçıp gözden kayboldu. Oradan dedim ama, ‘Siz kimsiniz? Neden ağlıyorsunuz orada. Yüzünü bütün net olarak hatırlayamıyorum. Fiilen yakalardım diye düşünüyorum. Gece karanlık ve ormanlık olması nedeniyle mezarlıkların arasına yattı mı, kaçtı mı o anda bulamadım. Olur Ya bulurum diye birkaç mezara baktım. Lakin tüm aramama rağmen bulamadım. Ben takibimi sürdürdüm. İlerde yol bitiyor. Ormanlık alanda kayboldu.”

Karanlıkta kaybolan kıza anekdot bırakmış.

s-58b28bee4f8a96b41f73d99d638961defffebb Karanlıkta kaybolunca geri döndüğünü anlatan Yumutkan, kızın başında ağladığı mezara ”Ben mezarlık görevlisiyim. Benim görevim vatandaşlara yardım etmek. Vatandaşa yardımcı olmak istediğim gibi size de yardımcı olmak istiyorum. Bir derdiniz bir sıkıntınız var ise ben size yardımcı olmak istiyorum”‘ notu bıraktığını söyledi.

Yumutkan, esrarengiz kızın yanıt vermesi ihtimaline karşısında mezara anlamsız kağıt ve kalem bıraktığını da ekledi.

s-02eb93a3c111d656c597150281650ea65fac31


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0
Rizedio

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir