0
5 Paylaşım

 İştahsızlık kadınlarda bir süreden zayıflama ve vücutlarının eski direnç ve güzelliğini kaybettiğinin kanıtıdır. Bu yüzden bu sorunu iştah açıcı bitkilerle gidermeye çalışmaktadırlar. İştahsızlık sorununu doğal yöntemler ile çözmek daha iyi gelebilir. İştah açıcı bitkiler sayesinde kendinizi daha enerjik ve daha zinde hissedeceksiniz. İştah azlığı zamanla hemen her hastalığın oluşmasına neden olur. Kişinin direncinin düşmesi yani azlığının ortaya çıkmasına neden olmaktadır.

Aktarlarda bulunan iştah açıcı çayların ve doğal bitkileri hazırlayabilirsiniz ya da bu bitki ve çayları tek olarak tüketebilirsiniz.

İştah Açan Yılan Otu

Bu otu aktarlardan temin edebilirsiniz. Çok eski zamanlardan beri kullanılan bir bitki çeşididir. Ülser, gastrit ve mide rahatsızlığı olan hastaların doktorlarına danışıp tüketmeleri tavsiye edilir; Çünkü bu otun oldukça acımsı bir tadı vardır.

Yaban Mersini

Faydalı vitaminler bulundurmasının yanı sıra kadınların ileri yaşlarda iştah açıcı olarak kullanması gayet faydalı olacaktır. Suyunu sıkıp içebilirsiniz tabi aynı şekilde yemeklerinize de katabilirsiniz.

Zerdeçal

Çok eski zamanlardan beri kullanılan zerdeçal bitkisi sindirim sistemindeki sorunları gidermede birebirdir ve oldukça iştah açıcıdır. Bağırsakların temizlenmesindeki sorunları giderir.

Tarçın

İştahınızı açmak istiyorsanız tarçını denemelisiniz, hem iştahınızı açar hem de tadını güzelleştirir. Tarçını çay olarak kullandığınız gibi yemeklerde de kullanabilirsiniz. İshal sorununa birebir iyi gelmektedir.

Nane

Bu bitkinin en sevilen yanı açlık hissini daha kısa sürede oluşturarak iştah açan bitkilerin en gözdesi diyebilirsiniz. Çayını çok rahat bir şekilde yapacağınız gibi pazardan alıp tüketebilirsinizde. Soğuk algınlığına iyi gelir, sindirim sisteminizi düzene sokar.

Çemen Otu

Bu bitki vücudunuzdaki sistemi hızlandırarak bünyenizin daha çabuk acıkmasını sağlar. Yaşlılar için birebirdir. Kolestrolü düşürür.

Sarımsak

Kanser hastalarının gördüğü kemoterapi tedavisinde olan hastalar sarımsak tükettiklerinde iştahlarının açıldığı görülmüştür. Sarımsağı taze bir şekilde tüketmek daha faydalı olsa da hazır tüketemeyen kişiler yemeklerde ya da turşu olarak tüketebilirler.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0
5 Paylaşım

Sizin Tepkiniz Nedir?

Şaşurdum Şaşurdum
4
Şaşurdum
Ağladum Ağladum
5
Ağladum
Riv Riv Riv Riv Riv Riv
2
Riv Riv Riv
Kafani Kirarum Kafani Kirarum
1
Kafani Kirarum
Beğendum Beğendum
4
Beğendum
Bayildum Bayildum
8
Bayildum
Rizespor Oley Rizespor Oley
7
Rizespor Oley
Rizedio

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazı Formatı Seçiniz
Kişisel Test
Kişiliğe dair bir şey ortaya çıkarmayı amaçlayan sorular dizisi
Basit Test
Bilgiyi kontrol etmek isteyen doğru ve yanlış cevaplı sorular dizisi
Anket
Karar vermek veya görüş belirlemek için oylama yapmak
Serbest Yazı
Yazılarınıza Görseller Bağlantılar Ekleyebilirsiniz
Liste
Klasik İnternet Listeleri
Geri Sayım Listesi
Klasik İnternet Geri Sayım Listeleri
Açık Liste
Kendi öğenizi gönderin ve en iyi sunum için oy verin
Oylanabilir Liste
En iyi liste öğesine karar vermek için yukarı veya aşağı basın
Fotoyla Anlatım
Kendi resimlerinizi yükleyin ve birşeyler anlatın
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Ses
Soundcloud veya Mixcloud İçerikleri
Görsel
Fotoğraf veya GIF
GIF
GIF Formatı