0

İran- Irak sınırında meydana gelen ve yüzlerce insanın hayatını kaybettiği depremle ilgili bir hastane müdürü ırkçı bir paylaşım yaptı. Müdür Ö.İ., Twitter hesabından “Hazır deprem olmuş bırakalım gebersinler” diye yazdı. Irkçı paylaşım büyük tepki çekerken müdürün bünyesinde çalıştığı Acıbadem Sağlık Grubundan yapılan açıklamada “incelemeler tamamlanana kadar çalışanımız açığa alındı” denildi. Bugün yapılan yeni açıklamada ise müdürün işine son verildiği duyuruldu. 

İran-Irak sınırında meydana gelen 7.3 büyüklüğündeki depremde yüzlerce kişi hayatını kaybetti, binlerce kişi de yaralandı

Irak – İran Sınırında 7.3 Büyüklüğünde Deprem: Can Kaybı Artıyor – onedio.comIrak – İran Sınırında 7.3 Büyüklüğünde Deprem: Can Kaybı Artıyor – onedio.comAcıbadem Sağlık Grubu şirketinde müdür olarak görev yapan Ö.I depremin ardından ırkçı bir paylaşımda bulundu.Ö.İ, Twitter hesabından “Hayır hazır deprem olmuş bırakalım gebersinler” diye yazdı. Bu paylaşıma kısa sürede tepki yağdı.

Bunun üzerine Ö.İnin çalıştığı Acıbadem Sağlık Grubundan konuyla ilgili açıklama yapıldı ve “incelemeler tamamlanana kadar çalışanımız açığa alınmıştır” denildi.

Acıbadem Sağlık Grubundan bugün yapılan açıklamada ise yapılan ön soruşturma ve inceleme sonucunda müdürün işine son verildiği duyuruldu.

Irkçı mesaja sosyal medyadan da tepki yağmıştı…

Acıbadem e müdür olmuş ama insan olamamış bir bayan deprem de bırakın gebersinler ne ya yuh— Gunesmedya (@Gunesmedyam12) 13 Kasım 2017Dun aksam ırakta #deprem oluyor ve #acıbadem yöneticisi kalkip hayır hazır #deprem olmuş bırakalım gebersinler diye twit atmis. Sonra bir aciklama yapılıyor twiti atan kisinin hesabının hacklendigi soyleniyor. Bu kadar kolay birilerini korumak #deprem— Samet Güney (@sam3tguney) 13 Kasım 2017Keşke bunları insanlıktan da açığa alabilsek— HARUN RESİT SEVİMLİ (@hrsevimli) 13 Kasım 2017Bırakın gebersinler nasıl olsa kürtler diyen birisini nasıl insan yerine koyup kâle alabiliyorsunuz ki? #deprem— melissakceylan (@melissakceylan) 12 Kasım 2017Bir sağlık çalışanı tweeter hesabından” #deprem olmuş bırakalım gebersinler” demesini kınıyor! böyle sağlıksız beyinlerin sağlık kurumlarında çalışması ne kadar sağlıklı merak ediyorum doğrusu… Allah siz ve sizin gibileri bildiği gibi yapsın. Amin.— Masum PADİR (@DPadir) 13 Kasım 2017Referandum olunca “Kerkükün %90ı, Süleymaniyenin %80i Türk” diyenler şimdi deprem olunca “Deprem de vuracağı yeri biliyor, gebersinler” diyor.— Cihad İlbaş (@cihadilbas) 13 Kasım 2017


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0
Rizedio

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir