0

Antalya’da meydana gelen olayda, pırlanta toptancısı Mehmet N.’nin intihar mektubunda, mafya tarafından korkutma edildiğine, değerli arsa ve arazilerinin elinden alındığına dair iddiaların bulunması üstüne ailesi, Mehmet N.’nin yaşamına kendisinin son verdiğine inanmadıklarını ve öldürülmüş olduğuna dair şüphelerinin olduğunu açıkladı. 

Bir kadeh ve ne olduğu tespit edilemeyen sıvı ile birlikte cansız bedenine ulaşıldı.

s-eb7dce8e5ffc73cfe35f462fb5e8dd3a81cb39Dün akşam saatlerinde spor yerine getirmek için dışarı çıkan Duygu Gündüz, Eski Lara Yolu üzerindeyken falezlerin üstünde uyuşuk yatan birini gördü. Durumun arkasından polis ve birincil destek ekiplerine haber vermesiyle, durum yerine gelen polis ekipleri analiz başlattı. Inceleme esnasında cansız bedenin pırlanta toptancısı Mehmet N.’ye ait olduğunu öğrenen polis ekipleri, cansız bedeninin yanına bir kadeh ve demin ne olduğu belirlenemeyen istikrarsız ele geçirdi.

İntihar mektubunda mafya göre tehdit edildiğini yazmış…

s-765c7b0a731f0ccb94e577d25e40466b6fbf0dDHA’nın haberine göre, incelemelerine bölgede aralıksız polis ekipleri, naylon poşete sarılı bir mektup buldu. Mektupta, sattığı pırlantalardan tahsil edilmesini beklediği 800 bin dolar olduğunu lakin henüz alamadığını yazan Mehmet N.’nin, bu sebeple çevresine de borçlandığını yazdığı öğrenildi. bununla birlikte mafya kadar korkutma edildiğini yazar Mehmet N.’nin ailesinden de özür dilediği öğrenildi.

Mehmet N.’nin yakınları, yaşamına son verdiğine inanmadıklarını söyledi.

s-d0dd5f1063487f429e98b5aa2ad94ec2a9352eMehmet N.’nin ailesi ve yakınları intihar ettiğini düşünmediklerini, İsrail mafyasının öldürmüş olabileceğini iddia ettiler. Mehmet N.’nin kuzenleri, Mehmet N.’nin daima capcanlı olduğunu, 15 yaşından beri ticaretle uğraştığını ve fazla kez batmasına rağmen her seferinde toparlandığını ifade etti. Mehmet N.’nin capcanlı olduğunu, 15 yaşından bu yanlamasına ticaretle uğraştığını belirten kuzenleri, ticarette tekrar tekrar batıp çıktığını, ama her seferinde yoluna devam ettiğini dile getirdi. Yakınları, İsrail mafyası göre korkutma edildiğini bildiklerini belirterek, öldürülmüş olabileceğini öne sürdü.

Otopsisi yapılan Mehmet N.’nin cenazesi, yakınları kadar toprağa verilmek üzere Adli Tıp Kurumu’nun morgundan alındı.

s-22ae19711ad9421e8e6f4aeaffcb191d41eb53


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0
Rizedio

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir