0
5 Paylaşım

Bir Oklahoma Belediye Başkanı polis memuru Çavuşoğlu. Ryan Stark, hırsız şüpheli tarafından bıçaklandıktan sonra hayatını kaybeden köpek ortağı Kye’nin kasasına yaslandı.

Geçen hafta şüphelinin bıçaklanarak öldürülen 3 yaşındaki Belçikalı Alman Çoban’ı Kye için 1,000’den fazla kişi ve onlarca köpek hizmet cenaze servisine katıldı.Kye’nin polis departmanının K-9 biriminde görev yaptığı ortağı Sgt. Ryan Stark gözyaşları döktü ve bayrağı örtülü tabut gömülmeden köpeğe son bir veda etti ve köpek 21 tabanca selamı verildi.

28 Ağustos cenaze töreninde polis memurları Kye’nin kasetini attılar. Kaya, Stark 24 Ağustos’ta çalınan otomobil raporuna tepki verirken Kye yaralandı. 22 yaşındaki bir şüpheli, aracını bir hendeğe indirene ve ardından yürüyerek kaçmaya çalışırken polis memurlarını bir araba kovalamacasına yolladı. 

Kye, şüphelinin ve Stark’ın peşinden koşarken, ikisine de yetiştiğinde şüphelinin köpeği bıçakla defalarca bıçaklamasını gördü, bir departman sözcüsü Yüzbaşı Dexter Nelson TODAY.com’a verdiği demeçte.Stark daha sonra şüpheliyi vurdu ve öldürdü. Nelson, halihazırda ateşkesle ilgili olarak bir iç soruşturma açılınca idari izinli olduğunu açıkladı. Kye bıçaklanmasından bir gün sonra yaralarından öldü.”Şüphesiz Kye’nin fedakarlığı görevlilerden birinin hayatını kurtardı. Sonsuza dek borcunuzda kalacağız “dedi. 

Köpeğin 28 Ağustos hizmetinde övgüler sırasında Coy Gilbert.Oklahoma Belediye Başkanı polis memuru Çavuşoğlu. Ryan Stark köpek ortağı Kye’nin cenaze törenini izleyen gözyaşlarını sildim.Nelson’ın Kye’nin hizmetine kaç kişi katıldığına ilişkin resmi bir tahmine sahip olmamasına karşın, sayıların kolayca 1.000’i aştığını söyledi. Polis memurları ve genel halka ilaveten, bölgeden K-9 polis köpekleri ve işleyenler de saygılarını ödemek için törene katıldı.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0
5 Paylaşım

Sizin Tepkiniz Nedir?

Şaşurdum Şaşurdum
6
Şaşurdum
Ağladum Ağladum
7
Ağladum
Riv Riv Riv Riv Riv Riv
4
Riv Riv Riv
Kafani Kirarum Kafani Kirarum
3
Kafani Kirarum
Beğendum Beğendum
6
Beğendum
Bayildum Bayildum
10
Bayildum
Rizespor Oley Rizespor Oley
9
Rizespor Oley
Rizedio

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazı Formatı Seçiniz
Kişisel Test
Kişiliğe dair bir şey ortaya çıkarmayı amaçlayan sorular dizisi
Basit Test
Bilgiyi kontrol etmek isteyen doğru ve yanlış cevaplı sorular dizisi
Anket
Karar vermek veya görüş belirlemek için oylama yapmak
Serbest Yazı
Yazılarınıza Görseller Bağlantılar Ekleyebilirsiniz
Liste
Klasik İnternet Listeleri
Geri Sayım Listesi
Klasik İnternet Geri Sayım Listeleri
Açık Liste
Kendi öğenizi gönderin ve en iyi sunum için oy verin
Oylanabilir Liste
En iyi liste öğesine karar vermek için yukarı veya aşağı basın
Fotoyla Anlatım
Kendi resimlerinizi yükleyin ve birşeyler anlatın
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Ses
Soundcloud veya Mixcloud İçerikleri
Görsel
Fotoğraf veya GIF
GIF
GIF Formatı