0

Yakında Olacak Olan lokal seçimler öncesi gündeme dair manâlı açıklamalarda yer alan MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin tercih sloganıyla ilgili “Geçen lokal idare seçimlerinde bizim sloganımız çok netti. Ne dedik? ‘Tak, tak, tak’. Yani üçünde de MHP’ye oy atacaksın. Bu kez da şunu deriz: Tak, tuk, tuk” ifadelerini kullandı.

s-479b5d7351ba9471d631cc717d1a78006e59ba MHP lideri Bahçeli ile görüşen Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök,”Devlet Bahçeli 28 ayı anlatıyor… Dün, bugün, yarın” başlıklı yazısında “Bugüne dek bütün parti merkezlerine gittim. Çünkü oralarda bir partinin karakterini de görebiliyorsunuz. MHP de karakterine uygun bir parti. İlişkilerde daha dikkat çeken bir hiyerarşi ve kendine özgü bir disiplin anlayışı anında seziliyor” ifadelerine yer verdi.

‘İttifakta sorun yok’

s-858535ab1e7ba58ddbeb47dabdea17ec26083eBahçeli ile konuşmasının “dün, bugün ve yarın” olarak üç bölümden oluştuğunu gösteren Özkök, yerel seçimdeki ittifakla ilgili Bahçeli’nin “Bu ittifakta bizim meselemiz şu ya da bu kişinin başkan olması yok. Bizim meselemiz devletin bekası meselesi. Onun için bu ittifak içindeyiz. Böyle anlarda siyasi mülahazaları geri plana atmak gerekir. Cumhurbaşkanı ve AK Parti ile ilişkilerimize gelince… İlişkilerimiz çok iyi. Karşılıklı hürmet içinde iyi gördüklerimizi de hatalı gördüklerimizi de söylüyoruz. Onlar da bize karşı saygılı. Bir sorun veya pürüz yok” dediğini yazdı.

‘Bir siyasi kombin mutlaka bulunur’

s-e35805d38879e60a162549402a47cd05bb7eaaMHP’nin yerel tercih stratejisi ve sloganıyla ilgili de manâlı açıklamalarda yer alan Bahçeli, “Siyasi kombin nasıl olur? Bir yöntemi bulunur. Bizim bu konuda tavrımız çok net. Birazcık şakayla söyleyeyim. Geçen yerel idare seçimlerinde bizim sloganımız fazla netti. Ne dedik? “Tak, tak, tak”. Yani üçünde de MHP’ye oy atacaksın. Bu kez da şunu deriz: “Tak, tuk, tuk”. Bir usul, bir siyasi kombin mutlaka bulunur. Yeter fakat sistemin oturması konusunda görüş birliğinde olalım” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadan da Bahçeli’nin bu ‘sloganına’ ayrı yorumlar geldi


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0
Rizedio

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir