0

1. Mantarlı çay ve kahve

Kulağa tuhaf gelebilir ama hali hazırda zaten bazı mantar türleri kahve üretiminde kullanılıyor. İçerdiği antioksidan ve bağışıklık sistemi güçlendirici özellikleriyle mantarlı çay ve kahveler çok sevilecek gibi duruyor.

2. Mantarlı çikolata

Organik pazarın mantarı her yere soktuğunu göreceğiz. Çikolata ve et suyuna da mantar eklenecek. Bunun sağlıkla ilgili olduğunu düşünmek saflık olur. Kahve ve kakao günümüzde çok değerli ve ürün fiyatlarını düşük tutmak için bu ürünlerde zaten hali hazırda vanilya, soya, yağ gibi pek çok destek besini kullanılıyor. Mantar da yeni alternatif olacak.

3. Hindistan cevizli her şey

Hindistan cevizi son dönemin popüler meyvesi. Ancak şimdi cips, tereyağı gibi farklı alanlarda da karşımıza çıkacak

.4. Mühendislik ürünü gıdalar

İnsanlar vejetaryen beslenmeye yöneldikçe -miş gibi gıdalara olan talep de arttı. “Kanlı” vegan burger, etsiz suşi, sütsüz peynir ve sütlü tatlı gibi mühendislik eseri gıdalarla daha sık karşılaşacağız.

5. Alternatif makarna

Makarna çok sevilen ama sağlıksız ve besin değeri düşük bulunan bir yiyecek olduğundan modifiye ediliyor. Mercimek, kinoa ve nohut gibi baklagillerden üretilen makarnaların sıradan makarnaya güçlü bir alternatif olması bekleniyor.

6. Mor yiyecekler

Acai, mor mısır, mor lahana gibi gıdalar sağlık çağrışımı yapıyor. Mor pirinç bile beyazın yerini almaya çalışıyor.

7. Japon stili yiyecekler

Suşinin yerini alan çiğ tavuk torisaşi, bir deniz yosunu çeşidi olan wakame ve Japon stili turşular trend yiyecekler arasında.Ayrıca bakınız


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0
Rizedio

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir